Esküvői dekoráció házilag egyszerű alapanyagokkal

esküvői dekoráció házilag

Mondjon bárki bármit, a saját lagzis dekoráció elkészítése nem könnyű feladat. Ugyanis, a legtöbben közülünk, az iskola óta nem fogott ragasztópisztolyt vagy ecsetet a kezében. De higgye el, amennyiben az esküvői dekoráció házilag készül, akkor nemcsak pénzt takarít meg, hanem a nagy eseménynek is valami teljesen egyedi és különleges jelleget ad!

A lenyűgöző vadvirágos asztaldísz az egyik legegyszerűbb esküvői dekoráció házilag. Mindössze annyit kell tenni, hogy kiválasztunk néhányat a kedvenc vadnövényeink vagy virágaink szárából és ágaiból, különböző hosszúságra daraboljuk, majd átlátszó üvegekbe rendezzük. Adjunk hozzá díszítésként szalagot vagy zsineget és kész a rusztikus stílus! Spóroljon Ön is az esküvői költségvetésen néhány lenyűgöző, kézzel készített dekorációs ötlettel!

A kavicsfestés nagyszerű módja a stressz kezelésének

A meleg évszakban is vannak hidegebb napok, amikor a gyermekek nem tudnak kimenni játszani az udvarra. Ezért érdemes valamilyen kreatív elfoglaltságot találni nekik. A kavicsfestés nagyszerű szabadidős tevékenység, mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek. Egyesíti a felhőtlen szórakozást és a kézügyesség fejlesztését, közben pedig remek időtöltés nyújt.

Keresünk magunknak egy lapos követ és fessünk rá tetszés szerinti különféle mintát. Kavicsfestés közben az egész család jól szórakozik. Bátran használja a képzelőerejét és a szellemi rugalmasságát! Ez a tevékenység a figyelem összpontosítására is alkalmazható és gyakorlatilag az ember tudtán kívül csökkentheti a különböző külső problémák fontosságát a fejben.

Sok kellemetlenségtől megóv a könyvjelző készítés

Nagyon sokan vannak, akik felesleges jegyzetekkel, különféle szórólapokkal vagy régi naptárakkal tömik tele a könyveket. Ezek pedig gyakran kiesnek a megjelölt oldalról. Miért kellene bajlódni és bosszankodni ezekkel a problémákkal, ha a csináld-magad könyvjelző készítés során, néhány perc alatt saját kezűleg is létrehozhatunk egy ilyen hasznos kelléket?

A könyvek állandó társaink. Születésünk óta mindig ott vannak körülöttünk. Az ABC kiadványokból tanuljuk meg a betűket, a könyvekkel együtt fejlődünk, ismerjük meg a világot és fedezünk fel újakat. A könyvek használata pedig sokkal kellemesebb, ha szép borítóba csomagoljuk és érdekes könyvjelzőt használunk. Ehhez nem kell mást tenni, mint kiválasztani a nekünk legjobban tetszőt és elkezdeni a könyvjelző készítést.

Cserép festés kipróbált módszerekkel

A virágok színesek és vonzóak, de néha az edények, amikben nőnek, csúnyák és egyszerűek. Ha szeretné feldobni az otthonát vagy a kertjét, a cserép festés különböző technikái közül választhat. Válasszon akrilfestéket bármilyen megfelelő színben! Ezek nagyon gyorsan száradnak és nem jönnek le az agyagról, műanyagról és kerámiáról.

Használhat spray vagy folyékony festéket is. A spray-jel történő cserép festés gyorsabb megoldás, míg a folyékony festéket ecsettel kell felvinni. Ha a virágcserép kint az udvaron vagy a kertben lesz elhelyezve, olyan kültéri festéket érdemes választani, ami nem mosódik el vagy repedezik meg az időjárási körülmények miatt. A védőréteg felvitele után, a festék akár évekig is megmaradhat a cserép felületén.