Erkély takaró az intim hangulat biztosításához

erkély takaró
erkély takaró
Erkély takaró

Legyen az egy nagyobb terasz vagy éppen nyílt erkély, ahová könnyedén belátnak a szomszédok, ajánlott leárnyékolni valamilyen módon. Teljesen érthető, ha az emberek nem szeretik, amikor idegen szempárok vizslatják az otthonukat és őket. Az erkély takaró gyors felszerelésével máris biztosított a nagyfokú belátásgátlás, ami sokkal intimebb környezet garantál. A Stylia virág- vagy bambuszmintás, ami kiváló minőségű nyomtatással készült erkély takaró, egyszerűen felhelyezhető és hosszú éveken keresztül ellátja a feladatát.

UV stabil anyagból készül, így a fokozott napsütés hatására sem megy könnyen tönkre. A kelletlen pillantásokon túl, remek célt tud szolgálni a szél visszatartásában. Valóban intim környezetet lehet létrehozni a segítségével. A sárgaréz fűzőlyukaknak hála, az erkély takaró egyszerűen rögzíthető a kötöző elemek alkalmazásával. Mivel kiemelkedő szélellenállással rendelkezik, érdemes odafigyelni, hogy valóban stabil korlátokra legyen felhelyezve, nehogy a nagy erőhatások kidöntsék azokat.

Mikor jön jól a táblás kerítés telepítése?

Az otthonunk védelme vagy az azt körülevő tér biztosítása érdekében, egyre inkább szükség van a kellően masszív térelválasztó elemekre. A Nylofor táblás kerítés eltérő magasságokban rendelhető meg, igényre szabottan. A horganyzott szerkezet kiállja az idők próbáját mindenféle értelemben. Sajátossága, hogy az egyedi 3D betét nagy szilárdságot nyújt a kivételes rendszereknek. A táblás kerítés nagyfokú stabilitása mellett, rendkívül dekoratív is. Minden tekintetben megtérülő befektetés.

A telepítését gyorsan el lehet végezni, minimális idő és energia befektetéssel. 5 mm vastagságú drótból készül, ami kiemelkedő stabilitást nyújt. A táblás kerítés szemnagysága 200×50 mm. A keritesrendszerek.hu weboldalon a prémiumkategóriás termékeken túl, a táblás kerítés részletes telepítési útmutatóját ugyanúgy megtaláljuk. Ez kellő segítséget kínál a boldoguláshoz. Amennyiben úgy látjuk, hogy otthonunk környezetének védelmét csak ilyen rendszerekre bízhatjuk, akkor ne vesztegessük az időt, hanem rendeljünk minél hamarabb!