Egyszerűen megoldható a padlófűtés vezérlés

padlófűtés vezérlés

Amint véget érnek a tikkasztó nyári hónapok, szinte azonnal beköszöntenek a csípős reggelek, majd számítani lehet komolyabb fagyokra az ősz elmúlásával és a tél beköszöntésével. Ilyenkor már elengedhetetlen a hatékony fűtés jelenléte, aminek szerves részét képezi a padlófűtés vezérlés. Bár a legtöbb otthonban inkább a radiátoros kialakítást részesítik előnybe, annak egyszerűbb kiépíthetősége miatt, de a csőkígyó fektetése a padlóba gyorsan megtérülő befektetésnek minősül.

Előnye ennek a megoldásnak, hogy alacsonyabb hőfokon is magas potenciált nyújt, így visszafogható az energiafogyasztás. A padlófűtés vezérlés segítségével optimalizálható tovább a hálózat. A Honeywell HCE rendszer 5 zónát tud ellátni, de a megfelelő kiegészítővel még további 3-ra bővíthető ki.

Telepítése során előny, hogy vezeték nélküli csatlakozásra képes a zónamenedzserhez. A padlófűtés vezérlés révén, a helyiségek hőmérséklete előre megszabható, vagy tetszés szerint módosítható távolról is. Elég lesz néhány szezon ahhoz, hogy a befektetés visszajöjjön, valamint adott lesz az általa biztosított kényelem, ami egyszerűen megfizethetetlen.