A cross bukósisak remek megoldás

Cross bukósisak

A versenymotorozás többféle kategóriát foglal magában. Vannak túramotorok, cross motorok és egyéb típusok. Egy azonban közös mindegyikben, a bukósisak.

A cross bukósisak kifejezetten az off-road motorozáshoz lett kifejlesztve. Könnyű héjszerkezete injektált techno polimert tartalmaz, amely rendkívüli keménységet ad. A viselője nem panaszkodhat a kényelemre. A kivehető bélés tökéletesen körbefogja a koponyát, minden helyen kiválóan tart és rögzül. A cross bukósisak oldalán szemmagasságban csúszásgátló betét van beépítve, amely a szemüveg stabil rögzítésére szolgál, továbbá orrvédővel is felszerelt. A dupla gyűrűs csat stabilan tartja a fejen a sisakot, így az véletlenül sem mozdul el.

A szellőzést dupla nyílás is segíti, amelyből hátrafele távozik a levegő, így nem párásodik be a szemüveg. A cross bukósisak állítható, könnyen cserélhető silttel is rendelkezik, amely jó látási viszonyokat biztosít. A cross motoros kiváló védelemmel van ellátva ilyen jellegű sisak viselése idején. További információt a motorosbutik.hu weboldalon talál.