Amikor a gyerek önállóvá válik, mindannyiunkban felmerül a gondolat: mi lenne ha tudnánk követni?

Mutatós gyerekóra

A szülők pár év elteltével át kell essenek azon a ponton, amikor a gyermeküket ki kell engedniük a nagyvilágba, hogy tapasztalatokat szerezhessenek. Új barátok, új környezet, iskola és így tovább. A nyomkövetős óra számos olyan funkcióval rendelkezik, amivel mindig pontosan megfigyelhető, hogy merre jár a csemeténk. Évekkel ezelőtt, amikor reggel elengedtük az iskolába, akkor késő délutánig nem tudtunk róla semmit.

Ugyanígy volt, ha elment a barátaival játszani. Ki tudja merre jár? Mit csinál? Vajon biztonságban van? Számtalanszor megfogalmazódnak ezek a kérdések manapság is egy aggódó szülő fejében. A nyomkövetős óra valós idejű nyomkövetést tesz lehetővé, a GPS rendszerének köszönhetően. Kilencven napra visszamenőleg megtekinthetjük azt az útvonalat, amit a viselője bejárt. Mivel párosítva van az okostelefonnal, ezért a nyomkövetős óra képes folyamatos állapotjelentéseket küldeni arra.

Megtudhatjuk, hogyha lemerülőben van, értesít amint a viselője levette a csuklójáról. Küldhetünk szöveges üzenetet, ami megjelenik az óra kijelzőjén, de hangüzenet kézbesítésére és fogadására is alkalmas a nyomkövetős óra. Továbbá, el van látva egy nagyon hasznos SOS opcióval is. Ezzel az opcióval beállítható a kívánt telefonszám, ami egyetlen gombnyomással tárcsázható lesz. Így, ha valamilyen gond adódna a gyermekünkkel, máris el tud érni minket vagy valamelyik hozzátartozóját.

A nyomkövetős óra ezen funkciója két SOS telefonszám beállítását teszi lehetővé, amit két külön gombbal lehet hívni. Ráadásul ez a remek technológia elérhető áron van jelen a diszkontdepo.com weboldalán a nyomkövetős óra formájában. Rengeteg felesleges idegeskedést spórol meg nekünk ez az apró készülék. Sokkal jobban oda tudunk figyelni a mindennapi teendőinkre, hiszen bármikor megnézhetjük, hogy éppen merre járnak a gyermekeink. Nem kell drága okostelefonokra költeni, mert a nyomkövetős óra használata valóban gyerekjáték. Ez efféle kütyüket könnyű megszerettetni a gyerekekkel, mert mindnyájan nyitottak az új dolgok befogadására.