Cipővédő az esős napokra

cipővédő
cipővédő
Cipővédő

A szilikonos esővédő kiváló minőségű vastagított „cipő”, ami biztosítja a biztonságodat az esős és havas napokon. A cipővédő tehát szilikon anyagból készült, emiatt pedig kényelmesen tisztítható, mindemellett könnyű és tartós, ráadásul újra felhasználható, valamint vízálló is egyben. A cipővédő integrált kialakításával, zökkenőmentesen lefedi a cipőket, hogy megakadályozza a vízszivárgást.

Az alja csúszásmentes vonalakból készült, így nagyon tartós, valamint biztonságos is az esős napon való járás során, kényelmes sétát tesz lehetővé. A rugalmasság, a kopásállóság és a divatos megjelenés kényelmes bármilyen szabadtéri tevékenység végzéséhez, mindez a cipővédőnek köszönhető.

Ez a termék a foltoktól is védi a cipőket, ezért használhatod háztartásban, kertészkedésben, lovagláshoz, utazáshoz és a mindennapokban is. Tartsd a lábbelidet szárazon egész nap ezekkel a szuper termékekkel! Minden darab mosható, a szennyeződések egy törölközővel óvatosan eltüntethetőek, a jobb hatás érdekében pedig mosószert is használhatsz.