Bőrápoló praktikák a pattanások ellen

Bőrápoló szerek
Bőrápoló szerek

A zsíros arcbőr kezelése kényes feladatnak számít, de bizonyos házi praktikákkal otthon is karbantartható a pattanásos arcbőr. Búcsút inthet a kozmetikusnak, mivel az otthoni bőrápoló szerek ugyanolyan hatásosak lehetnek, mint a nagyon drága kémiai anyagokkal dúsított társaik, valamint az előbbiek sokkal inkább pénztárcakímélőek is.

Mindennap időt kell fordítani a zsíros, pattanásos arcbőr kezelésére, a pozitív eredmény érdekében. Tisztítsa meg arcát az elhalt hámsejtektől a bőrradír segítségével, majd forraljon vizet és 5 percig gőzöljön felette, hogy a pórusok kitáguljanak és a pattanások eltávolíthatóak lesznek. A gyógyszertárban vásárolt fertőtlenítőszerrel, mindenegyes pattanás helyét kezelni kell.

A pattanásos bőrre használt bőrápoló praktikák, otthon is kipróbálhatóak, a higiéniára fokozottan ügyelve, ezzel pedig saját kozmetikusa lehet Önmagának. Tegye széppé a bőrét ezekkel a praktikákkal, hogy bőre ragyogjon az egészségtől! Nem kell egy vagyont költeni, csak odafigyelve rendszeresen ápolni kell a bőrt, mert az meghálálja a törődést.