Az esküvői karkötő különleges kell legyen!

esküvői karkötő

A kiegészítőt a kifinomultság, a nőiesség, illetve a tökéletesség jellemzi. Az esküvői karkötő eleganciát és luxusérzetet biztosít. Az egyszerű, letisztult formavilággal előállított darabok mellett, fellelhetőek az üzletekben az extravagáns változatok is. Ezeket díszíthetik kisebb-nagyobb méretű fél- és drágakövek, esetleg gyöngyök.

A Swarovski kristályokat tartalmazó kiegészítő sok hölgy szívét rabul ejti. A szakemberek különleges technikát alkalmaznak a készítés során. Az ilyen esküvői karkötő kiálló és süllyesztett berakással egyaránt elérhető. Arról, hogy eredeti a választott darab vagy sem, könnyen meggyőződhet. A valódi karlánc esetében a kristályok foglalata nem színeződik el, a vonalvezetés igényes, a kapocsnál pontos illesztés figyelhető meg és a kövek teljes mértékben hibátlanok.

Olyan anyagból készül, ami nem okoz bőrirritációt, allergiát, így bárki viselheti élete egyik legfontosabb napján. Az esküvői karkötő sokféle kivitelben, méretben és formában érhető el, így minden menyasszony megtalálhatja az ízlésére valót.