Az egészségügyi papucs extrákat nyújt

egészségügyi papucs

Lényeges kérdés, hogy milyen lábbelit viselünk a munkahelyünkön, hiszen az egészségügyi dolgozók között a legtöbben egész munkaidejük alatt talpon vannak. A legjobb döntésnek minősül az egészségügyi papucs, ha azt akarjuk, hogy komfortosan dolgozhassunk, hatékonyan tudjunk a ránk bízott feladatokra koncentrálni.

Gondolhatnánk, hogy erre a célra jó egy sima papucs is, de ez tévedés! A hosszú munkaidő alatt bizony szükség van az egészségügyi papucs nyújtotta extrákra, mert ez teljes mértékben felveszi a lábfej formáját és a talpnak is rendkívüli komfortérzetet ad. Erről bizonyos modellek esetében a párnázott középtalp gondoskodik. Csúszásmentes kivitelben készül ezeknek a lábbeliknek a talpa, úgyhogy még a sima, kissé csúszósabb padlón is magabiztos járást adnak.

A gyártók a talp, a boka és a lábfej anatómiai jellemzői alapján alkották meg ezeket a fazonokat. Kifejezetten munkahelyi viseletre került kifejlesztésre a healerstore.com online üzlet polcain megtalálható egészségügyi papucs mindegyike.