Az acél felni mérhető jellemzői

acél felni
acél felni
Acél felni

A keréktárcsa beszerzésekor nem csupán a külsővel érdemes foglalkozni, hanem azzal is, hogy az eszköz miként hat a verda teljesítményére, illetve melyik az a modell, amelyik 100 százalékosan passzol majd a kocsihoz. Ehhez szükséges az acél felni colstokkal és sublerrel mérhető tulajdonságainak az alapos kivizsgálása. Miért?

Főleg azért, mert a legtöbb esetben az átlag vásárlónak és kocsitulajdonosnak fogalma sincs, hogy mi, mit jelent és melyik acél felni az, amelyik teljes mértékben ideális. Először is azt kell észben tartani, hogy minden egyes acél felni 5 nagyon fontos mérettel rendelkezik.

Egyeseket megzavarja a tény, hogy vannak adatok, amelyeket colban, hüvelykben szokták megadni, míg másokat milliméterben. De ez nem kell zavarjon senkit sem, hiszen adott az összehasonlíthatóság, hiszen amit az egyik tárcsánál colban mérnek, azt a másiknál is pontosan így teszik. Szóval ez segít az acél felni kiválasztásánál.

Hol vásárolható meg a termék vagy egy teljes szett? Nagyon sokféle termékkel várja a vevőket az alu-felni.eu internetes bolt, ahol a magas minőség mellé társul a reális ár is. Mindez nagyon fontos azoknak a vásárlóknak, akik kedvező áron szeretnének hozzájutni a kifogástalan nívóval rendelkező keréktárcsához.

Megrendelhető a mutatós Golf 4 felni is

A boltban a Volkswagen tulajdonosok is megtalálják azt, amire régóta vágynak. A névleges átmérő a Golf 4 felni megvételekor nagyon fontos. Erre az adatra elsőként kell figyelni. Ez lehet 15-ös, 17-es és persze 19-es is. Ezeket a számokat colban szokás megadni, ami SI-mértékegységben 25,4 milliméterrel egyenértékű.

Szerencsére a méréssel nem kell bajlódni, hiszen teljesen elég, ha a felnigyártó tudja, hogy hol kell a Golf 4 felni esetében azt a 17 colt lemérni. A tulajdonosnak csak annyi a dolga, hogy leolvassa a produktumról a méretet. A névleges szélesség is lényeges a Golf 4 felni tekintetében. Ezt is colban mérik.

Ekkor már nem csupán egész értékek vannak, hanem felesek is. Sőt, sokszor megfigyelhetőek a negyedes értékek. Lehet, hogy az átmérőnél egyértelműen adott, hogy kizárólag akkora gumit rakhat fel rá a Golf 4 felni kellékre, ami maximálisan passzol, azonban a szélességnél jókora játéktér áll rendelkezésre.