Antiallergén steppelt paplan

Steppelt paplan
Steppelt paplan

Sokan nem is gondolnak arra, hogy mennyi apró szörny hemzseg az életterükbe, valószínű jobb is, ha nem minden veszélyről tudnak az emberek. A poratkák olyan apró élősködők, amelyek az egész házat ellepik, de a legjobban az ágyat és az ágyneműket kedvelik.

Az allergiásoknak rengeteg bosszúságot képesek okozni, szerencsére másokat nem zavarnak. Az egyik jó módszer az atkák elleni védekezésben a steppelt paplan használata. A hagyományos paplanok fedőanyaga nincs felkészülve a kis apróságok támadására.

Ilyenkor hatékony, végleges megoldás már nincs, vagyis ezeket az ágyneműket el kell dobni. A steppelt paplan fedőanyaga egy speciális antiallergén bevonattal készül, ami megakadályozza az atkák behatolását a paplan belsejébe. Ezzel jelentősen lecsökkennek a szaporodásukhoz szükséges feltételek, tehát jóval kevesebb kellemetlenségben lesz része a felhasználónak. A steppelt paplan anyaga ugyanakkor selymes és kellemes tapintású maradt, antiallergén hatása pedig biztosítja a tünetmentes alvást az allergiásoknak is.