AHAVA – kozmetikumok csak természetesen

ahava
ahava
AHAVA

Olyan kozmetikumot keres, amelyek nemcsak ígérgetnek, hanem teszik is a dolgukat? A drága reklámok helyett, a termékben inkább a minőséget fizetné meg? Ezekre a kérdésekre a válaszunk AHAVA. A vegán kozmetikumok egyre népszerűbbek a vásárlók körében. Nem véletlenül.

Ezek nem ártalmasak a környezetre és a bőrt, hajat is kíméletesen ápolják. A minőségi típusok parabén-, SLS/SLES mentesek, tehát nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek allergiás reakciókat válthatnak ki. Mentesek a kőolajszármazékoktól, káros, szintetikus és génmanipulált összetevőktől. Az AHAVA a legkiválóbb minőségű vegán kozmetikumokat képviseli, amiket az érzékeny bőrűek is nyugodtan alkalmazhatnak. Ha az összetevőik között nincsenek a fent említett anyagok, akkor mégis miként lehetnek olyan hatásosak?

A válasz egyszerű: a természetből származó válogatott hatóanyagokkal. Holt-tengeri só, iszap, aloe vera és gyógynövények mind-mind megtalálhatóak az AHAVA arc- és testápolókban, férfiaknak és nőknek egyaránt. Adja meg Ön is a bőrének a legjobbat!