Ablakszerviz a meghibásodások ellen

Ablakszerviz a meghibásodások ellen
Ablakszerviz a meghibásodások ellen

A nyílászárók hozzájárulnak a szigeteléshez, ezért fontos minél jobbat választani, ami hosszútávon is megfelelőnek bizonyul. Azonban megtörténhet még a minőségi darabokkal is, hogy valamilyen meghibásodás lép fel. Ekkor lehet segítségére az ablakszerviz. Az Ablakdoktor a műanyag nyílászárók specialistája.

A karbantartás hiánya vagy a nem megfelelő beállítások zavarokat okozhatnak a szerkezetben. Ha valamilyen gondja adódna a nyílászárókkal és nem tudja, hogy kit keressen, hívja bátran az Ablakdoktort segítségül! Ez az ablakszerviz szolgáltatás hasznára válhat, amennyiben a nyílászáró valamelyik része kattog, záráskor akad, súrlódik, nem zár rendesen, magától kinyílik. Számos problémára megoldást nyújtanak és helyrehozzák a meghibásodásokat. Szolgáltatási területük Budapest és annak környéke.

Az ablakszerviz elérhető telefonon vagy e-mail-en keresztül. Amennyiben megadja a saját elérhetőségeit, ingyenesen visszahívják. Forduljon minél hamarabb szakemberekhez, hogy elkerülje a nagyobb bajt, ami a nem megfelelő hozzáértésből fakadna!