A terasz burkolási ötletek a segítségedre lesznek

terasz burkolási ötletek
terasz burkolási ötletek
Terasz burkolási ötletek

A napsütéses időben a balkon remek lehetőséget kínál arra, hogy a friss levegőn töltsd a szabadidődet. Ha ezt szép környezetben szeretnéd kihasználni, akkor nézz körül a terasz burkolási ötletek között! A természetes hatású fa padlóburkolatok jó választásnak bizonyulhatnak, amennyiben kedveled a különleges mintázatokat.

A mediterrán hangulatot teremtő cementlapok is igazán szépek és tartósak. A terasz burkolási ötletek között megtalálható a pepita minta, amivel egy csipetnyi eleganciát csempészhetsz a balkon atmoszférájába. A homokkő lapok akkor előnyösek, ha szívesen díszítenéd az erkélyt színes kiegészítőkkel. A terrakotta burkolat négyszögletű méhsejt mintás változata akkor remek döntés, ha szereted a föld színeit.

Terasz burkolási ötletek szép számmal vannak az internetes oldalakon. Ezt a burkolóanyagot jellemzően faliszt, esetleg bambuszdarálék és műgyanta összekeverésével állítják elő. A WPC járólap teljesen homogén, ami biztosítja a deszkák minőségét és kiküszöböli a faburkolatokra jellemző hibákat. További pozitívumai, hogy nem deformálódik és nem igényel különösebb karbantartást.

Ezt a viszonylag könnyen megmunkálható elemet Ázsiában gyártják, ezért általában csak szabványméretekben kapható. A WPC járólap egyéni méretezése esetén nagy a hulladékarány és elkerülhetetlenek a végtoldások. A használata leginkább olyan nagy igénybevételű területekre ajánlott, ahol nincs idő az ápolással foglalkozni. A WPC járólap műanyag ötvözetének köszönhetően nem korrodálódik. Jól ellenáll a korhadásnak és a kártevőkkel szemben is megállja a helyét.