A szintetikus póthaj kifejezetten strapabíró

szintetikus póthaj

Remek választás lehet azoknak, akik változatos frizurákat és hajstílusokat szeretnének kipróbálni. A szintetikus póthaj készítése során mesterséges anyagokat használnak fel. A kínálat óriási, így mindenki ráakadhat a személyiségéhez leginkább illő darabra. Mellette szól a kiváló ár-érték arány.

Jóval olcsóbban lehet hozzájutni, mint a valódi szálakból előállított változatokhoz. Élénk és szokatlan színekben is elérhető, ami lehetővé tesz, hogy kibontakoztathassa a kreativitását. A további előnyei közé sorolható az átalakíthatóság és a tartósság.

A szintetikus póthaj nehezen veszíti el a formáját, ezért könnyen fenntarthatja a kiválasztott stílust. Nedvesíthető, ennek köszönhetően a strandon vagy medencében is bátran viselhető anélkül, hogy károsodna a szerkezete.

Könnyen felrakható és eltávolítható, így azonnal változást hozhat létre a megjelenésében. A gondozását illetően, javasolt kímélő sampont használni, hogy megőrizze az eredeti állapotát. A szintetikus póthaj esetén semmiképpen ne használjon hajszárítót vagy sütőt!