A szakítógép elengedhetetlen berendezés

szakítógép
szakítógép
szakítógép

Tudja, hogy miért fontos ellenőrizni a gyárakban dolgozó gépeket? Azért, mert ahogyan az emberek, így ezek a masinák is tudnak tévedni, illetve más tényezők szintén befolyásolhatják a minőséget. A szakítógép biztonságosan használható eszköz és mivel számítógéppel van összekötve, ezért folyamatosan nyomon követhető.

Ez az anyagvizsgáló masina többféle funkciót rejt magába és a számos kiegészítőnek hála, még plusz tulajdonságokkal ruházható fel. A szakítógép szoftverének neve Ivory és ez kezelni tudja a szakító, nyomó, törő vagy a lefejtő vizsgálatokat. Az imént említett tartozékok száma, amelyeket hozzá lehet kapcsolni a szerkezethez, meghaladja a százat. Ugye, hogy mennyire profi a Barrus White? Ha valakinek az alap szakítógép nem lenne elegendő, akkor igény esetén magasabb oszlopot vagy más sebességtartományt kérhet.

A maximális biztonság érdekében, a szakítógép fel van szerelve végállás kapcsolókkal, illetve egy bizonyos erőkifejtési tartomány is beállítható, amit a rendszer nem enged túllépni.