A legnépszerűbb bébitaxi modellek egy helyen

bébitaxi
bébitaxi
Bébitaxi

A gyermekének már van futóbiciklije, rollerje és elektromos kisautója? Úgy gondolja, hogy a kicsi garázsa teljes mértékben fel van szerelve? Téved, mert a bébitaxi még hiányzik belőle! Ennek a kialakításában nem kaptak helyet a pedálok, hanem a lábakat az aszfalttól eltolva lehet mozgásba hozni.

A nagy szilárdságú és színes műanyagból készült jármű megbízható és kimondottan hasznos a baba alsó végtagjainak fejlődésében. Ráadásul könnyű is, ami fontos az anyukák erőnléte szempontjából, akiknek ezt a játékot a lakásból az utcára és vissza kell majd vinni. A tolókarral ellátott bébitaxi az egészen kicsi gyermekeknek alkalmas, mivel a szülő irányításával stabilan és biztonságosan mozgatható.

A tolókar nélküli modellek használatával már korán kialakíthatjuk a gyermekben azt a vágyat, hogy megmutassa az önállóságot és a függetlenséget. Ugyanakkor rendkívül óvatosnak kell lenni a bébitaxival, mert minden látszólagos egyszerűsége ellenére, nagy sebességet képes felvenni. Ez azt jelenti, hogy a gyermeket mindenképpen szem előtt kell tartani.