A rózsakvarc csodálatos színvilága ékszereken

Rózsaszínű fűzött karlánc
Rózsaszínű fűzött karlánc

A rózsakvarc az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb ásvány, amelyet ékszerkészítéshez használnak. A rózsaszín különféle árnyalataiban kapható. Jelenleg webáruházunkban 6-8-10 mm-es átmérőjű gyöngyök kaphatóak ebből a fajtából.

Két típusa kapható pillanatnyilag, az egyik a lekerekített, teljesen gömb alakú, a másik pedig egy csiszolt fajta. Ez utóbbi épp a több oldalas csiszolásnak köszönhetően nagyon szépen csillog. Szinte ahány gömb, annyi fajta, hiszen ebből az ásványból sem lehet két teljesen egyformát találni.

Lánchoz, nyaklánchoz és fülbevalóhoz is kiváló alapanyag, de ruhát vagy táskát is díszíthetünk vele. Mivel átfúrt, ezért akár felfűzni, de felvarrni is egyszerű. Webáruházunkban különféle fűzőcérnák, sodronyok, damil is kapható, amelyekre az ékszertől függően a fűzést elvégezhetjük.

Mielőtt döntenénk, érdemes átnézni a választékot és átolvasni, hogy a gyártók mihez mit ajánlanak. Különösen azok számára lehet ez hasznos információ, akik még kezdők a fűzésben. Hiszen nekik, de mindenkinek mindig van, mit tanulni. .