A rövid vagy a hosszú szőrű kutya fázik jobban az esőben?

Kabát kutyáknak
Kabát kutyáknak

A legtöbb kutya akkor is ki akar menni sétálni, ha odakint éppen zuhog az eső. Sajnos, ennek nem feltétlenül örülnek a gazdik, mert az ázott szőrnek nincsen túl jó szaga.

Azonban az allatwebshop.hu oldal tud megoldást erre a problémára, mert egy kabát viselésével elejét lehet venni a gondoknak. A nagy készletben bármilyen méretű ebre lehet megfelelő ruhát találni. Főleg a hosszú szőrű kutyák tekintetében fontos a védelem, mert ők sokkal nehezebben száradnak meg.

Arról nem is beszélve, hogy az alllatwebshop.hu oldal szerint rengeteg sár tapadhat rájuk, és emiatt akár össze is koszolhatják a berendezési tárgyakat. Szerencsére, igen hamar hozzá lehet szokni a vízhatlan kabát viseléséhez, ezért nem kell megijedni akkor sem, ha az eb eleinte tiltakozik ellene.

A téli időszakban kifejezetten praktikus lehet a használat a hideg miatt. Ennek köszönhetően a kutyusok rövid időn belül meg fogják szeretni a csinos, allatwebshop.hu oldalról megrendelt öltözéküket, és büszkén feszítenek majd benne a hosszúra nyúló séták során.