A Professional Premium Property Zrt-nél mást jelent egy kiadó szoba

Keressen kiadó lakást a pppzrt.com weboldalon!
Keressen kiadó lakást a pppzrt.com weboldalon!

Sajnos számtalan olyan lakáskiadási, illetve bérlési esetről olvashatunk, amikor valamilyen visszaélés történt és egyik vagy másik fél pórul járt. Ha kíváncsi arra, hogy miben tudnak mást nyújtani a PPP Zrt. kiadó ingatlanjai, akkor itt megtudhatja: https://www.pppzrt.com/szamlas-alberlet-budapesten-lakhatasi-tamogatas-igenylessel-szamlaval/1092-budapest-ferenc-korut-40.

Mindenekelőtt biztonságot nyújtanak. Az oldalon látható ingatlanok minden szobája, helyisége, felszerelése felújításon ment keresztül, aminek során a legkorszerűbb berendezésekkel látták el. A felújítás eredményeképpen a lakások teljesen rendbe lettek hozva, a kapu- és lakásbejárathoz új és biztonságos ajtó került, korszerű gázfűtéses kazán biztosítja a meleget, teljesen új bútorok és konyhai eszközök kerültek mindenhová. Tehát, minden úgy lett kialakítva, hogy a bérlő nemcsak jól, hanem biztonságban is érezheti magát. Ugyanakkor a biztonság más szempontból is megjelenik. A Professional Premium Property Zrt minden bérbeadás előtt világosan, egyértelműen és a törvény előírásainak megfelelően megfogalmazott szerződést köt az ügyfeleivel. Ezen szerződés mindkét félnek világossá teszi a jogait és a kötelességeit, így nincs helye mismásolásnak. A tulajdonos sem teheti ki az utcára a bérlőt, ha az mindent kifizetett és a bérlő sem követhet el szabálysértést. Tehát, ha a bérlő korrekt, akkor nincs mitől tartania.

A Professional Premium Property Zrt minden befizetett díj után számlát állít ki, amivel a bérlő egyfelől igazolhatja, hogy eleget tett a kötelezettségeinek, másfelől lakhatási támogatást is igényelhet. A szóban forgó ingatlanok a 9. kerületben, a Ferenc körúton találhatóak, ahonnan könnyen eljuthat bárhová, legyen szó bevásárlásról, szórakozásról, tanulásról. Köszönhető ez annak, hogy itt mind a villamos, mind a pedig a metrómegálló (Corvin) pár perc sétára van. Ráadásul a szobákban kábel TV és internet is van, ami beletartozik a fix rezsi költségébe. Tehát, ha nyugodt körülmények között szeretne élni, akkor válassza a Professional Premium Property Zrt lakásait!