A multifunkciós babakocsi könnyen átalakítható

A multifunkciós babakocsi hasznos
A multifunkciós babakocsi hasznos

Hosszú az út a mózeskosártól a saját autóig. A kisbaba, még ha olyannyira jó dolog is, nem lóghat egész nap az édesanyján. Legtöbben a multifunkciós babakocsi kínálatból próbálják kiválasztani a megfelelő darabot, hiszen ezek között sok fekvő mózeskosaras résszel is rendelkezik.

Ahogy kinőtte a kicsi, ez minden gond nélkül átalakítható sportbabakocsivá is, hogy még évekig elkísérje útjára. A multifunkciós babakocsi szett sokszor 50 %-os kedvezménnyel is kapható. Rengeteg kiegészítőt is tartalmaz a csomag, mint esővédő vagy lábzsák, szúnyogháló, cumisüvegtartó, bevásárló kosár stb.

Egy babakocsi esetében a terepviszonyok függvényében igen fontos lehet a nagyméretű kerék, ami bármilyen terepen könnyű mozgatást biztosít. A kis kerékátmérő vagy bolygókerekes megoldások ugyanis kellemetlen akadályok lehetnek egy kavicsos, homokos úton, ahol elsüllyedhet a kerék. Még a szilárd burkolaton is nehézséget okoz, ha egy repedés vagy bármilyen egyenetlenség miatt állandóan kormányozni kell a babakocsit, nem lehet könnyedén egy kézzel tolni.