A micimackós játékok valódi kincsek

Micimackós játékok nagy kavalkádja
Micimackós játékok nagy kavalkádja
Micimackós játékok nagy kavalkádja

A rajzfilmeket elemezgetve feltehetnénk magunknak a kérdést, hogy van-e aranyosabb történet a Micimackó kalandjainál? Bizonyára nincs, a micimackós játékok pedig már évtizedek óta állócsillagai a játékpiacnak. Az amerikai rajzfilm egyáltalán nem ma készült, sőt, nem is a közelmúltban, hiszen először 1977-ben mutatták be.

Micimackónak és barátainak három történetét meséli el a rajzfilm. Ezekből megtudhatjuk, hogy Micimackó szereti a mézet, de a barátait még annál is jobban. A kissé bugyutának tűnő történetek éppen az egyszerűségük és a könnyed témájuk miatt lettek a gyerekek és felnőttek kedvencei egyaránt.

A micimackós játékok így korántsem csak a kicsik szobájába furakodtak be, hiszen rengeteg nagyobb gyermek, sőt, felnőtt is beszerzett magának egy Micimackó, Tigris, Malacka vagy Füles plüssfigurát. Ezek a kedves mesebeli lények igazi ikonikus “személyiségekké” váltak, ami mindössze annak tudható be, hogy sokan tudtak azonosulni a karakterükkel. A micimackós játékok kedvesek, szépek, így az egész pici gyerekeknek is aranyos társaik lesznek.

A történeteken, amelyek egyébként A. A. Milne tollából kerültek ki, generációk nőttek fel, ezért nem csoda, hogy a micimackós játékok kellemes és tartalmas szórakozást nyújtanak a lurkóknak és a szülőknek is. Szuper közös családi program lehet például egy jó kis UNO kártyajáték micimackós lapokkal vagy egy olyan puzzle kirakása, ami egy jelenetet elevenít fel.

A jatekwebshop.eu internetes boltban számos kedves plüss is várja azokat, akik szeretik az elbűvölő figurákat. A micimackós játékok elsősorban a kisebbeknek szólnak, ezért főleg az 5 év alatti gyermekeknek találhatóak itt remek dolgok. Ha ajándékozásról van szó, akkor ezt a részét a webshopnak semmiképpen nem szabad kihagyni, hiszen van itt például Füles persely, Micimackós fa puzzle óra és nyomdaszett is.

A micimackós játékok között még felfújható medencére , rajzszettre és homokozó készletre is bukkanhatunk. Aki szeretne egy igazán bűbájos, “kortalan” játékot a gyermekének vagy bárkinek, ne habozzon itt körülnézni és természetesen rendelni!