A méhkenyér szuperélelmiszer a kaptárokból

méhkenyér

A méhészeti termékek mindegyike egészen elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik. Nincs ez másképp a méhkenyér esetében sem. Az elnevezését nem a kenyérrel való külső hasonlóság után nyerte, hanem arról, hogy ez a méhek legfőbb téli elesége.

Fő összetevője a virágpor, amit a méhek a lépek sejtjeibe tömnek be. A virágporhoz még társul egy kis méz, méhviasz, propolisz és emésztőenzim. A méheknek kiváló eleség, az embernek pedig vitaminnal és ásványi anyagokkal teli csemege. Nem véletlenül ismerik el szuperélelmiszerként. A méhkenyér fiatalító, sejtregeneráló, energizáló hatású. A rendszeres fogyasztásával a sebek, sérülések sokkal gyorsabban gyógyulnak, regenerálódnak. Az édes-savanykás ízű terméket gyermekek és idősek egyaránt fogyaszthatják. A méhkenyér a vegetáriánusok táplálkozásából sem hiányozhat, mivel jól pótolja a húsfehérjéket.

Ezt a csodás termékét a méheknek egyszerűen muszáj megkóstolni, hiszen valódi szuper egészséges ínyencfalat. A beobee.hu webáruházból a legjobb minőségben megrendelhető.