A lélegző katonai kabát

Katonai kabát a jó viselet
Katonai kabát a jó viselet

Egy kimondottan katonák számára tervezett öltözet egyik fontos eleme, hogy ellenálló legyen bizonyos hatásokkal szemben. A civil életben gyakran használt katonai kabát sok mindenben hasonlít a bevetésre készen álló társára. Olyan anyagokat használnak fel, amelyek kimondottan kellemessé és egyben nagyon ideálissá teszik a viseletét, a zord időjárási viszonyok esetében is.

Amikor befektetünk egy termékbe, akkor elvárjuk tőle, hogy bizonyos hatásoknak ellenálljon. A katonai kabát több változata is létezik, de a Tru-Spec H2O Parka kifejezetten ellenálló a vizes idő során. Amellett, hogy egy vízlepergető külső réteggel van kivitelezve, mindösszesen háromrétegű. Nemcsak nedvesség, de szélálló és mindezek mellett, lélegző anyagról van szó.

Ez biztosítja, hogy ne csak kívülről, de belülről se ázzunk el. Egy nagyobb terhelés esetén, amit egy hosszabb séta is okozhat, könnyen megizzadhatunk, ami kényelmetlen tud lenni. A katonai kabát lélegző felülete gondoskodik arról, hogy ez ne történhessen meg, ezáltal sokkal kényelmesebbé téve a viseletet.