A közhiteles cégkivonat azonnal megrendelhető

kozhiteles cegkivonat
kozhiteles cegkivonat
Közhiteles cégkivonat

Az elintéznivalói miatt szüksége van néhány fontos dokumentumra? Akkor a cegkivonatmost.hu weboldal segíthet Önnek! Az itt talált adatok szerint, néhány percen belül lehetséges a közhiteles cégkivonat letöltése.

Ehhez csupán egy bankkártyára, illetve elektronikus postafiókra lesz szüksége. Nincs probléma akkor sem, ha jelenleg csak átutalással tud fizetni. Készítsen egy fényképet az átutalási bizonylatról, majd küldje el a honlapon megadott címre!

A közhiteles cégkivonat így valószínűleg néhány órán belül megérkezik Önhöz. A kívánt vállalat megkeresése a név, az adószám vagy a cégjegyzékszám segítségével történik. Szükség esetén kérhet információt az ügyfélszolgálattól. Erre 8 és 16 óra között van lehetősége. Rengeteg más dokumentumot is beszerezhet a közhiteles cégkivonaton túl.

Példának okáért, rendelhet cégmásolatot, hiteles mérleget, illetve névjegyet is. A rendelés angol, német és francia nyelven egyaránt szóba jöhet. Az árak így is kedvezményesek. További információt a fent említett oldalon talál.