A konténerek bérlése nagy segítség

konténerek bérlése
konténerek bérlése
Konténerek bérlése

Az építkezések jellemzően sok hulladékkal járnak, amelyeket saját erőforrás híján nehéz megfelelő módon elszállítani. Erre a problémára nyújt megoldást a konténerek bérlése. A költség attól függ, hogy pontosan milyen törmeléket kell elvinni, valamint attól is, hogy Budapest melyik kerületében van szükség a munkavégzésre.

Az építési-bontási hulladék 8 csoportba sorolható és ezeket mind külön-külön kell tárolni, majd elfuvarozni. A kategóriák: kitermelt talaj, beton- és aszfalttörmelék, fa-, fém- és műanyag hulladék, vegyes típusú és ásványi eredetű anyagok. A konténerek bérlése esetén, a szolgáltatónak tudnia kell előre, hogy melyik fajta kerül szállításra, mivel mindegyikkel kapcsolatban más a további eljárás. Szigorú törvényi előírások betartása kötelező mindegyik esetben.

A konténerek bérlése aznapi ki- és elszállítással is kérhető és garantált a gyors munka, a rendeléstől számítva akár 1 órán belül megérkezhet a lenyitható, könnyen pakolható szállítótartály, ami igény esetén 1 hétig díjmentesen maradhat a helyszínen.