A kerti úszómedence biztosítja a rendszeres testmozgást

kerti úszómedence

Az egészségtudatos élet napjainkban már túlmutat a napi szintű kocogáson, a havonta egyszer-kétszer igénybe vett wellness kezelésen és a táplálkozáson. Egy korszerű kerti úszómedence jelentős javulást hozhat az életminőség terén. A kiépítése természetesen pénzbe kerül, de ez a befektetés rövid időn belül meg fog térülni. A vízi közeg tehermentesíti az ízületeket és a gerincet, szinte minden mozgásszervi probléma esetén igen nagy segítséget nyújt.

A saját kerti úszómedence megléte hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonosa és családja rendszeresen élvezni tudja a víz nyújtotta lehetőségeket, még ha csak rekreációról vagy munka utáni frissítő edzésekről is van szó. A modern medencetrendek könnyen kialakíthatóak, a sajátosságuk a letisztult vonalvezetés, ebből következik a biztonságosság és a hatékonyság. Számos, szakmailag igen felkészült cég áll az érdeklődők rendelkezésére ebben a témakörben, így a kerti úszómedence kialakítása a medenceepites.net weboldalt működtető vállalat egyik fő tevékenységi köre.

Az eltolható medencefedés árak viszonylag alacsonyak

A fürdési szezon vidékünkön, az időjárási viszonyok következtében 2-3 hónapra korlátozódik, amennyiben fedetlen vízfelületről van szó. Viszont, már nem olyan magasak az eltolható medencefedés árak, hogy ne érné meg egy ilyen jellegű befektetést kieszközölni, mivel ezáltal a vizes objektum az év legnagyobb részében használható lesz. A legkevesebbe kerülnek az alacsony fedések az eltolható medencefedés árak tekintetében, mivel ezeknél a tartószerkezet egyszerűbb.

Ezeknek a hátránya, hogy nem lehet az így kialakított térben felállni, ülni és sétálni, csak a vízben lehet tartózkodni. A polikarbonátból készült medencefedelek mindegyike átengedi a napfényt, de kizárja a káros UV-sugarakat. Emellett ugyancsak mindegyik változat megvédi a vízfelületet a nyári zivatarok esetén, nem kerülnek bele ágak, por és levelek, ezáltal a tisztítás is könnyebb lesz. Az eltolható medencefedés árak leginkább a medence méretével párhuzamosan alakulnak, de az sem mellékes, hogy milyen belmagasságra és milyen nyílászárókra mutatkozik igény.