A gombból bizony sohasem elég!

gomb
gomb
Gomb

A kedvenc szabadidős tevékenységünk szavak nélkül is rengeteg mesél rólunk. Ha valakiről kiderül, hogy él-hal a kézimunkázásért, óhatatlanul is egy nyugodt természetű, kitartó személy jut az eszünkbe. Persze a mutatós eredményhez nemcsak a tapasztalat és az attitűd szükséges, de a minőségi kellékek egész garmadája is, a gomb pedig kifejezetten azon eszköz, amiből sohasem lehet elég a birtokunkban.

Teljesen mindegy, hogy aranyos pulcsi készül a gyerekeknek, esetleg elegáns kardigán az egyik kedves ismerősünknek vagy meleg kabát valamelyik barátunknak, gomb garantáltan kelleni fog a munkafolyamat során. Persze a szóban forgó eszköz elsősorban a praktikum területén tölt be szerepet, ám ez nem jelenti azt, hogy esztétikai értéke ne lenne.

A gombok használatával megcsillogtathatjuk a kreativitásunkat, főleg ha azok színesek és különleges a formájuk, hiszen díszítőelemként akár a készülő sapkán, sálon vagy a zoknin is megállják a helyüket. Ha éppen aktuális a gomb vásárlás, a Nordfonal gazdag termékpalettája elnyeri majd a tetszését.