A Dixit társasjáték egy új világba repít

Dixit társasjáték

Kedveli a látványos, ugyanakkor kreatív, elgondolkodtató tevékenységeket, amibe akár a családját, barátait is bevonhatja? A Dixit társasjáték nagyszerű élménnyel gazdagít bárkit, aki egyszer kipróbálja. Az alapjáték dobozában található 84 darab festménykártya teljesen új világot tár a játékosok elé, hiszen az illusztrációk úgy készültek, hogy szinte személyenként változhat, miszerint pontosan mit is lát rajtuk.

A játék során az, aki éppen sorra kerül, a lapok közül kell válasszon egyet, amiről mondd egy állítást úgy, hogy érthető legyen, mégsem teljesen egyértelmű. A Dixit társasjáték következő lépéseként a többiek is kell egy kártyát tegyenek, amire akár érvényes is lehetne a leírás, a végén pedig szavazni kell, melyik volt az első játékos által letett lap.

Bár első hallásra bonyolultnak tűnhet, a Dixit társasjáték nagyon szórakoztató szabadidős tevékenység, vicces pillanatok születhetnek, ugyanakkor segíthet egymás alaposabb megismerésében, valamint mély gondolatokat és érzelmeket is felszínre hozhat.