A Benkel kandalló árak tekintetében könnyű a tájékozódás

kandalló árak

A Benkel vállalat kandallókat, grilleket és ezek kiegészítőit állítja elő és forgalmazza. A kandalló árak igen változatosan alakulnak, kihatással rájuk az adott kandallómodell elemeinek a minősége, a díszítő- és kiegészítő elemek milyensége, de a kapacitása is. A kandalló árak terén alapos tájékoztatást nyújt a cég online is, a folyamatosan frissülő benkel.hu weboldalon tételesen fel van sorolva minden. A légfűtő kandalló tűzterek elérhetőek 240-710 ezer Ft között, a vízteresek között akad ezeknél drágább is.

Feláras kiegészítőnek számít a réz szerelvény, az antikolt felület, a külső égési levegő bevezetése, a 15 mm magas beépítő keret és a magas hőállóságú ötvözött nemesacél lemez, ami lángterelőként funkcionál. A kandalló-, kemence- és sütőajtók nem képezik a tűztér részét, ezeket külön kell beszerezni. Igényelhetőek hőcserélők is a hulladékhő hasznosítás céljára, akárcsak különféle érzékelők, szabályzók is. A hűtőrácsok termékkategóriában is igen széles az összegbéli szórás. A feltüntetett kandalló árak nem tartalmazzák az ÁFA összegét.

A korszerű öntvény kandalló az egész ház fűtését el tudja látni

Napjainkban számos klasszikus és innovatív technológiájú fűtési megoldás áll az érdeklődők rendelkezésére. A Benkel vállalat öntvény kandalló modelljei ennek a technológiának az ötvözésével kerülnek ki a gyárból. Bordázattal ellátott lemezgrafitos szürkevas öntvényből állnak az oldalak, a hátlap, az ajtó, a tető, a keret, akárcsak a rostélyszerkezet is. Az ajtó 800 Celsius fokig hőálló kerámiaüveggel van ellátva, leginkább oldalra nyíló változatban és légfüggöny biztosítja az üveg tisztítását.

Az öntvény kandalló fontos része a frontrészről kezelhető huzatszabályzó pillangószelep és a kihúzható, nagyméretű hamufiók is. Ezek a korszerű kandallók a szükséges levegőt a lakrészből nyerik, de igény esetén kérhető külső égési levegő rácsatlakozási lehetőség is. Víztartállyal felszerelve, a megfelelő méretű, teljesítményű öntvény kandalló rásegítés nélkül meg tudja oldani a teljes ház fűtését, ahelyett, hogy csak egy helyiségben adná le a meleget.