Nem minden arany, ami fénylik!

Royal Canin Starter az egészséges kiskutyákért

Royal Canin Starter

Az emberekéhez hasonló módon, a kutyák táplálása is a kezdeti időszakban meghatározó lehet. A Royal Canin Starter pedig megad mindent ahhoz, hogy a kiskutyák jól induljanak az életben.

Természetesen tudjuk, hogy élet nem a születés után kezdődik, hanem már az anyaméhben. Éppen ezért, a tápanyagokban gazdag étrendet a vemhes kutyusoknak is biztosítani kell annak érdekében, hogy a kölykök egészségesen jöjjenek világra, a szülés után pedig a szoptatással harmonikusan fejlődhessenek. Ez persze nem kizárólag a kicsik egészsége miatt lényeges, hanem azért is, mert ebben a periódusban az anyakutyának megnövekedett igényei vannak a táplálkozást illetően. A Royal Canin Starter fedezi ezeket az igényeket a roppant magas vitamin-, nyomelem és ásványi anyag tartalmának köszönhetően.

A barzoo.hu webshopban Small és Medium Starter termékek között válogathat az, aki a legjobbat szeretné biztosítani a négylábú felfedezőinek. Az eledelek többféle kiszerelésben és ízben vannak jelen a polcokon, hogy mindenki az állat igényeinek megfelelően választhasson.

Print Friendly, PDF & Email

Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/pspcchu1/public_html/gulhungary.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/pspcchu1/public_html/gulhungary.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/pspcchu1/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/pspcchu1/public_html/gulhungary.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47