Válassza az Acuvue Moist kontaktlencséket!

Acuvue
Acuvue

„Végre tisztán látok mindent!” Ezzel a mondattal kifejezhetjük, hogy átlátjuk a helyzetet, rá jövünk valamire, de viccesen megjegyezheti ezt valaki olyankor is, miután felhelyezte a kontaktlencséket, vagy felvette a szemüvegét. A minőségi Acuvue Moist kontaktlencsék tiszta, éles látást biztosítanak használóiknak.

A 90 darabos kiszerelés hosszabb időn keresztül elegendő lesz. Nagy választékkal rendelkezik, görbületet tekintve lehet 8.5-ös vagy 9-es, a dioptria pedig -12-től +6-ig terjedő skálájából választható ki. Mindenki eldöntheti, hogy szemüveget vagy kontaktlencsét szeretne inkább hordani, mindkettőnek megvannak a maga előnyei. Akit zavar a szemüveg, például az orrnyereg miatt, annak mindenképpen a kontaktlencse ajánlott a látás javítására.

A szemüveggel meggyűlhet az emberek baja a párás időben is, vagy amikor egy hideg helyről egy melegbe kell bemenni, illetve, ha éppen esik az eső odakint. Ha Ön is a kontaktlencsék mellett teszi le a voksát, akkor válassza az Acuvue lencséket, és garantált lesz a tisztán látás minden időben!