Ujjfesték sok színben

ujjfesték

Az alkotás öröme csodálatos mosolyt csal a gyermekek arcára, akik imádnak rajzolni, festeni egyaránt. Számukra az ujjfesték használata határtalan örömforrást jelent, ami főleg az élénk színeivel bűvöli el a legkisebbeket is. A termékkel történő játék, a szórakozás öröme mellett, fejleszti a motorikus mozgást és a bőr általi érzékelést.

Persze, ezek a tulajdonságok a kicsiket a legkevésbé sem érdekli, ők egyszerűen csak játszani, alkotni szeretnének. Okozzon Ön is örömet a csemetéjének néhány doboz ujjfesték beszerzésével, amit a muveszellato.com webáruházban kedvező anyagi feltételekkel vásárolhat meg! Nagyon sok színben kapható itt ez az árucikk, van lila, narancs, sárga, zöld, barna, fekete, fehér.

Ezek felhasználásával olyan művek készülhetnek, amelyekre még a szülők is büszkék lehetnek. Biztonságosak is, hiszen a gyermekeknek készült festékekre szigorú előírások vonatkoznak. Így az ujjfesték semmilyen kockázatos összetevőt nem tartalmaz, akár lenyelés esetén is biztonságos, ezért nyugodtan használhatják a csemeték.