A Soy Luna titkos párna naplót rejt

Soy Luna titkos párna

Legféltettebb titkainkat mindig is óvatosan kezeljük, gyermekkorban például a naplóinkkal osztottuk meg a gondolatainkat, titkainkat, érzéseinket. Napjainkban többféle napló létezik, ami arra lett tervezve, hogy minél jobban elrejtse az írásainkat. A Soy Luna titkos párna valójában dizájnos párnának álcázott napló, ami megőrzi a legféltettebb titkokat is.

Soy Luna egy argentin, gyermekeknek szánt sorozat 16 éves főszereplője, akivel a kicsik a Disney csatornán ismerkedhettek meg. A Soy Luna titkos párnán ez a főszereplő köszön vissza, mintha a párna tulajdonosa csak egy fanatikus rajongó lenne, nem is sejtetve, hogy egy napló rejlik benne.

A terméken lakat is található, ezzel még biztonságosabbá téve azt, ráadásul az oldalakat többször is tele lehet írni, ugyanis azok letörölhetőek. Nemcsak jót lehet rajta aludni, de még a tulajdonos MP3 lejátszóját is rá lehet csatlakoztatni, ami még innovatívvá teszi ezt a modellt. A párna 5-12 éves korosztálynak ajánlott, főleg lányoknak. Kétség nem fér hozzá, hogy a Soy Luna titkos párna minden tini lány álma.