Sokoldalú Scishion Android TV box

Android TV box
Android TV box

Egyre több mindenre van lehetőség a rengeteg fejlesztésnek és az új találmányoknak köszönhetően, így például a telefonok és az internet által elérjük a messze levő ismerősöket, játszhatunk vagy informálódhatunk bármiről. Ha Ön is megunta a régi asztali gépeket, a Scishion Android TV box egy HDTV-re csatlakoztatva újféle, modern szórakozási lehetőséget ígér.

Az egész szerkezet nagyon kicsi, viszont nagy tudása van, így sokan örömüket lelhetik majd benne. Sokoldalú, hiszen alkalmas videó nézésre, film nézésre, fénykép válogatásra, internetezésre, sőt, játszani is lehet a segítségével. Újdonság és sok mindenre alkalmas, mégis költséghatékonyabb, mintha egy új számítógépet venne, miközben képes elvégezni ugyanazokat a dolgokat.

Az Android TV box tulajdonságairól bővebb információ olvasható a www.azolcsosag.hu weboldalon, ahol könnyedén meg is rendelhető a szerkezet, mindössze pár perc alatt, bankkártya segítségével is. A csomag tartalmaz a TV box mellett egy adaptert, egy angol nyelvű kézikönyvet, HDMI kábelt, valamint egy távirányítót.