Sokan belevágnak a taxis tanfolyamba

Taxis tanfolyam
Taxis tanfolyam

Mit kell tenni azoknak, akik rendelkeznek egy személygépkocsis személyszállító végzettséggel, de szeretnének egy taxis igazolványt is? Nos, a pontos válasz a taxis tanfolyam, amely mindezt garantálni tudja. Ugyanis tudni érdemes, hogy az előbbi végzettséggel nem lehet legális keretek között taxizni.

Bárki, aki ezzel próbálkozik, büntetésnek van kitéve, és sokszor az árak igen borsosak e tekintetben. Mindenképp érdemes inkább a tanfolyamot választani, és ennek számos oka van. Egyik oka, hogy a tanfolyam nagyon rövid időn belül elvégezhető. Mindössze kilenctől délután ötig tart, és természetesen a részvétel kötelező.

Ezután már csak a vizsga van hátra, ami csakis gyakorlati részből áll, és írásbeli vagy szóbeli részre nem is kell számítani. Ugye, hogy mennyire egyszerűnek tűnik? Mert az is. Ha ez megvan, akkor már bátran lehet taxizni anélkül, hogy a büntetéstől félni kellene. Mindenképp olyan egyéni taxis tanfolyamot kell választani, ahol minden egyes fontos résre, elemre kitér az oktató.