Royal Canin junior szuperprémium kutyaeledel

Royal Canin Junior

A kutyatartás nem egyszerű dolog, egy gyakorlott gazdi ezt már jól tudja. De mi a helyzet azokkal, akik még csak most kóstolnak bele a kutyatartás örömeibe? Számtalan kérdés egyelőre megválaszolatlan a számukra. Kis segítségnyújtásként eláruljuk, hogy nagyon fontos, mit adunk a kutyusnak.

A Royal Canin junior eledel két hónapos kortól adható közepes termetű, az az 11 és 25 kg közötti kölyök- és fiatal kutyáknak. Az egészségért, a harmonikus növekedésért és az erős immunrendszerért fontos a minőségi ételekkel történő táplálás.

A Royal Canin junior szuperprémium kutyatáp segít az egészséges emésztésben, a csontozat és ízületek erősödésében, a még fejletlen immunrendszer védekezésében a kórokozók ellen.

A kutyatáp speciális tápszemcsékből áll, amely baromfihúst, állati zsiradékokat, kukoricát, sertésfehérjét, búzalisztet, növényi anyagokat és sok más ásványi anyagot, vitaminokat tartalmaz. A tápszemcsék formájának és méretének köszönhetően könnyedén szájba vehető és megrágható, így nem okoz gondot a kölyök számára.