Remek befektetés az ágvágó olló

ágvágó olló
ágvágó olló
Ágvágó olló

Ősszel és a kora tavasszal jön el a fák és bokrok metszésének, alakformálásának az időszaka. Ezeket a feladatokat elvégezhetjük nehezen és körülményesen vagy kifejezetten egyszerűen az ágvágó olló bevetésével. Felesleges a kisebb-nagyobb fűrészekkel bajlódnunk, hiszen amivel a metszőolló nem bír el, azzal a speciális módon kiképzett eszközök gyorsan végeznek.

Csupán erőre lesz szükség a mozgatásukhoz. Valójában még ez az energia befektetés is minimalizálható, ugyanis az ágvágó olló úgy van felépítve, hogy egyszerűen kezelhető legyen még a kezdő kertészek által is. Ha csak néhány gyümölcsfa vagy dísznövény van otthon, amit alkalomadtán karban kell tartani, akkor is megéri a befektetést, mert elég egyszer megvásárolni és még sok év múlva is számíthatunk az ágvágó olló képességeire.

Ha ki akarjuk kerülni a létra felállítását, akkor a teleszkópos kivitellel könnyen célt érünk, mert ilyen módon több méter magasba felnyúlhatunk egyszerűen, bármilyen segédeszköz nélkül, ezzel csökkentve a balesetek kockázatát.