Plasztilin a tökéletes alkotáshoz

plasztilin

Talán nincs is olyan mai felnőtt, aki ne szeretett volna gyermekkorban gyurmázni. A térbeli formák létrehozásához ideális plasztilin azonban nemcsak a kézműveskedni vágyó lurkók egyik kedvenc alapanyaga, de a szobrászathoz vonzódó idősebb korosztály is örömét lelheti benne.

A plasztilin elsősorban azoknak ajánlott, akik huzamosabb ideig dolgoznának az alkotásukon, kisebb-nagyobb módosításokat végezve az elkészült részeken.

Erre a gyorsan száradó agyag nem sok lehetőséget ad, a plasztilintől eltérően, ami a hetekig, sőt, hónapokig tartó munkafolyamathoz is kitűnő nyersanyag. A muveszellato.com internetes oldalról professzionális minőségben rendelhetjük meg ezt a kreatív tevékenységekhez szükséges terméket.

A kínálatban többféle árnyalatú – szürke, sötétszürke és elefántcsont– plasztilint is találunk, a termék állagát tekintve pedig puha, nagyon puha és normál változatból választhatunk. Engedjük, hogy a bennünk szunnyadó kreatív erők kiszabadítsanak a hétköznapok mókuskerekéből és gyönyörködjünk a napról napra tökéletesedő alkotásainkban!