Pedrollo szivattyú a megbízható vízellátásért

Széles szivattyú kínálat

A kertekben hatalmas segítséget jelenthetnek az automatizált berendezések. A Pedrollo szivattyú időt és energiát takarít meg, mert kiválóan használható az öntözőrendszerekhez.

Minimális karbantartás igénye van például a JSWm 1C modellnek, ami igazán népszerűnek számít a kisebb gazdaságokban. Minek fáradozni az öntözéssel, amikor egy ilyen remek berendezéssel még spórolhatunk is?! Beállítható a kívánt folyadékmennyiség, így biztosan nem fogjuk a vizet pazarolni. A Pedrollo szivattyúk minőségén látszik az elhivatottság, ami a céget jellemzi.

A szegényebb országokban, ahol nincs kialakítva vízhálózat, igazi kincsnek számít egy ilyen berendezés. Ez ihlette meg a cég alapító atyját, Pedrollo Silvano-t, hogy olyan terméket hozzon létre, ami olcsó, mégis hatékony és méretre pedig kicsi.

Azóta már világszerte elterjedtek a Pedrollo szivattyúk, mivel az akkori koncepció sikeresnek bizonyult. Rengeteg szabadalom köthető ehhez a gyártóhoz, amely mára már élen jár ezen a területen. A Pedrollo szivattyú szinte minden változatát megtalálhatjuk a szivattyubolt.hu webáruházban.