Páramentesítés – harc a penész ellen

Páramentesítés, harc a penész ellen
Páramentesítés, harc a penész ellen

A penész komoly veszélyt jelent a ház lakóinak egészségére, különösen akkor, ha légzőszervi megbetegedésben szenvednek. De egyes melléktermékei irritálhatják a szemet, a tüdőt, az orrnyálkahártyát, a torkot, sőt, még a bőrt is. A penész elleni harcban a páramentesítés nyújthat gyorssegélyt.

Főleg télen, amikor részben kénytelenek vagyunk elzárni magunkat a külvilágtól és ilyenkor a lakás páratartalma ugrásszerűen megnő. Páramentesítés nélkül pedig rengeteg felületen felüthetik az apró gombák a fejüket. Felmerülhet ilyenkor a kérdés, hogyan lehet hathatósan védekezni?

A penésszel vívott csata egyetlen hatásos és végleges eredményt hozó módszer a páramentesítés. A páramentesítők ugyanis a probléma forrását szűntetik meg, tehát amint azt a nevük is mutatja, eltávolítják a levegőből a felesleges párát. A páramentesítés pedig egyszerűbb mint gondolná.

Ezek a berendezések teljesen automatikusak és amikor megtelnek, egyszerűen jelzik azt és így nem folyhat ki belőlük a felgyülemlett víz. Ha Ön is küzd a penésszel, próbálja ki ezt a megoldást! Nem fog csalódni!