Nagy teherbírású a Case IH Steiger

Steiger
Steiger
Steiger

Az összkerék meghajtású vontatók tervezői egyre nagyobb elismerést kapnak a mezőgazdasági mérnöki munka területén végzett hozzájárulásukért. Ez a megbecsülés egybeesik a Steiger traktorok gyártásának fél évszázados évfordulójával.

John, Maurice és Douglas Steiger, apa és fiai, akik több mint 60 évvel ezelőtt építették meg az első csuklós négykerék-meghajtású traktort, bekerültek az Amerikai Gépgyártók Egyesületének csarnokába, ezúton elismerve hozzájárulásukat az észak-amerikai szervezet produktív mezőgazdaságának fejlesztéséhez, a gépipar fejlődésének köszönhetően.

A Case IH Steiger traktor sorozat célja, hogy nehéz körülmények között is képes legyen hatékonyan dolgozni, a hatalmas aggregátumoknak köszönhetően. Az ilyen bonyolult feladatok sikeres teljesítéséhez az erőgépek rendkívüli teljesítménnyel bíró FPT Cursor 13 motorral és a legmagasabb minőségű alkatrészekkel vannak felszerelve. A Steiger traktorok egy nagyon produktív hidraulikus rendszerrel, erős vonórúddal és GPS navigációs rendszerrel is el vannak látva.