Műkörmös ecsetek minden méretben

Műkörmös ecsetek

Mint ahogy az általában lenni szokott a készségszakmák esetén, az egyik legfontosabb dolog a profi munkavégzésnél a megfelelő eszközök kiválasztása és magabiztos használata.

A körömépítő szakmának pedig nem is lehetnének mások a legfontosabb eszközei, mint a műkörmös ecsetek. Fontos a többes szám, hiszen egy profi már tudja, hogy 1 darab sohasem elég, méghozzá több dolog is indokolja ezt. Egyrészt más sűrűségű és minőségű anyagokhoz más és más eszköz dukál, másrészt pedig, a megfelelően és szépen kivitelezett díszítés egyik alapja, hogy különböző méretű kellékek rendelkezésre álljanak. A Studio Flash webshopjában pedig széles választékban érhetőek el műkörmös ecsetek, amelyeknek nemcsak a méretük, de a sörtéjük is különböző erősségű.

A legmacerásabb talán a porcelánhoz szükséges műkörmös ecsetek kiválasztása, főleg a kezdőknek. Egy megfelelő darab ugyanis erős, de legalább annyira rugalmas is. Ez a két tulajdonság nemcsak a ráfordított időt csökkenti nagyban, de a tanulók sikerélményének az esélyét is növeli.