Mit kell tudni a műköröm sablonról?

műköröm sablon
műköröm sablon
műköröm sablon

A műköröm építés manapság már nagyon modern módon történik. A szakemberek a sokféle műköröm sablon segítségével megannyi csodás alkotást tudnak kreálni, a vendégek nagy örömére. Miért is lettek ezek annyira divatosak? Mit kell ezekről tudni?

Nos, a mai korszerű műköröm sablon mindegyike három rétegből épül fel. Ott van az alsó ragasztó, a középen található papír és a felső műanyag réteg. A hozzáértő személyek tudják, hogy a kellék gyártásánál és fejlesztésénél mindig pontosan el kell találni a rétegek vastagságát.

Csakis így érhető el tartós végeredmény. Tény és való, hogy századmillimétereken múlik a műköröm sablon legfontosabb tulajdonsága, ami nem más, mint az ív-megtartó képesség. A tartozék ezen tulajdonsága le is tesztelhető. Az ember nem kell mást tegyen, mint a sablont a két hüvelykujj közé tenni és belehajtani a keresztirányú C ívet.

A túlságosan merev műköröm sablon azonnal megreped vagy eltörik, hiszen nem egyenletes körívet képez, hanem púpos lesz. Ezért is kötelessége minden szalonnak megtalálni a magas minőségű fajtát, aminek ugye nagyon fognak örülni a vendégek. Mostanság a hölgyek imádják a színváltós gél lakk adta előnyöket is.

Ahogy ennek a neve is mutatja, ez hőre változtatja a színét. Ezért is ismerik sokan ezt thermo lakk néven. A színváltós gél lakk a meleg hatására világos színűvé válik, illetve hidegre nagyon hamar besötétedik. Aki valami egyedire vágyik, mert megunta a hagyományos lakkokat, az mindenképp jól jár, ha ennek esélyt ad.

A színváltós gél lakk nagyon tartós, hiszen 4 hétig is problémák nélkül tudja díszíteni a tulajdonosának a körmét. Ha pedig ezt megunta az ember vagy lenőtt, egyszerűen el tudja távolítani, hiszen ez leoldható akármilyen oldószerrel. A színváltós gél lakk használata előtt mindig fertőtleníteni kell a körömlemezt.

Ha ez megvan, akkor bőrfeltoló és buffer segítségével bolyhosítani is kell annak a felületét. A thermo lakk megvehető a Mona Beauty internetes áruházban, ahol számtalan egyéb termék is várja a vevőket és szalon tulajdonosokat. Mindenképp megéri innen rendelni, akár több terméket is egyszerre.