Miért kell Önnek is egy tartós fali zászlótartó?

fali zászlótartó
fali zászlótartó
Fali zászlótartó

Zászlókkal szeretné feldobni, illetve díszíteni a vállalkozása vagy a munkahelye környezetét? Jó lenne, ha ezek a zászlók nem csupán díszítő, hanem atombiztos arculatépítő elemként is megállnák a helyüket? Ugye, Ön sem gondolt még arra, hogy a megfelelő fali zászlótartó kiválasztása épp annyira fontos, mint a zászlóé?

Pedig így van. A fali zászlótartó adja ugyanis az egész szerkezet alapját. Ha az alap nem megfelelő, hiába a gyönyörűen kivitelezett zászló. Ezért az új nemzeti színű, céges vagy promóciós célokat szolgáló, kültéri, illetve beltéri zászló megrendelése előtt mérlegelje azt is, hogy vajon a fali zászlótartó nem szorul-e cserére.

Tekintse meg a kínálatunkat, amelyben 1, 2 és 3 ágú, az épületek külső homlokzatára telepíthető zászlótartókat is találhat. Ezek a rendszerint fekete színű, korrózióvédelemmel ellátott tartók, a megfelelő elhelyezés során képesek stabilan megtartani a különböző hosszúságú nyélen elhelyezkedő fali zászlótípust.

A zászlótartóink tartós és erős acél alapanyagból készülnek. A korrózióvédő alapozó réteg felvitele után, fekete fedőfesték réteget kapnak. A csövek belső átmérője egységesen 29 mm. A biztonságos rögzítéshez, masszív, a zászlótartó rudat és a lengedező zászlót megtartani képest homlokzatra van szükség.