Könnyen beszerezhető a gitt és a mestertapasz

mestertapasz
mestertapasz
Mestertapasz

Amikor a fémeken vagy a fákon apró kis hézagok, repedések, lyukak találhatóak, speciális tömítőanyagra van szükség, ami könnyen felvihető és hamar köt. Ezután pedig szépen csiszolható, polírozható. A mestertapasz felhasználása sokrétű, a kerti bútorok feljavításától kezdve, az összetört vagy megkarcolt autók külalakjának helyreállításáig, számos helyzetben bevethető.

A nálunk megtalálható mestertapasz általában 10 perc alatt megköt. Nemcsak a finom kis karcok és hibák folttapaszolására alkalmasak, de függőleges felületekre is könnyedén felhordható. Cégünk termékkínálatában megtalálható a jó minőségű folyékony fa is, egy olyan pasztaszerű anyag, amit spatulával fel lehet vinni a hibás, szétszáradt, repedésekkel teli fakorlátokra, kerítésekre, lépcsőkre, házburkolatra, majd ezután jöhet a végleges festés.

A mestertapasz és folyékony fa mellett, minőségi ablakgitt is kapható, ami a régi, klasszikus ablakok kereteihez valók. Kiváló tömítőanyag az ablak és az ablakkeret között kialakuló résekre.