Kellemetlenséget okozhat az ekcémás bőr

Kiváló termékek kedvező áron

Az ápolt és az egészséges kinézetű felhám elérése érdekében, válasszon vegyszermentes terméket, ami nem okoz újabb irritációt az epidermisz legfelső rétegén! Az ekcémás bőr igényes ápolást követel a mindennapokban.

A panaszok megszüntetése érdekében, válassza a Dorka Szappan naturista termékét, ami a kényeztetően kellemes illat mellett, megfelelően hidratálja a dörzsszivacsra emlékeztető tüneteket. A termékfelhozatalban elérhető kézműves gyártmányok használatával visszanyerhető az áhított külső.

Az ásványi anyagokban és a vitaminokban bővelkedő készítmény többéves tapasztalattal és kellő szaktudással lett megalkotva, amivel újra elérhető a selymes puhaságot kölcsönző kinézet.

A friss kecsketej és a növényi olajok összetételéből készült krémes állagú kence felveszi a harcot az ekcémás bőrrel. Antibakteriális hatásának köszönhetően, megszünteti a kialakult irritációt és eltávolítja a legfelső rétegen elhalt hámsejteket. Kiválóan alkalmazható a csecsemőknél és a felnőtteknél egyaránt, a mindennapi tisztálkodás alatt.