Kapunyitó távirányító vagy telefonos vezérlés

Kapunyitó távirányító

Sokszor bosszankodik amiatt, mert elázik vagy sáros lesz, amíg kinyitja a garázsajtót? Szeretné elkerülni azt a kellemetlenséget, hogy télen megfázzon, nyáron meg leizzadjon, amíg kiáll az autóval? Akkor egyértelműen egy elektromos kapura van szüksége, amit kapunyitó távirányító segítségével irányíthat. Egy ilyen rendszer révén, csupán egyetlen gombnyomásba kerül kinyitni, majd becsukni a nyílászárót.

Reggel beülhet egyből a járműbe és kellemes melegben, vagy jóleső hűvösben indulhat neki a napi teendőinek. Nem fog piszkos lenni, leizzadni és dideregni sem az aktuális időjárás miatt, mert az autó megvédi ezektől, a kapunyitó távirányító pedig megoldja Ön helyett, hogy ki vagy be tudjon menni, illetve utána majd minden be legyen zárva. Csak arra kell figyeljen, hogy ne hagyja el a távvezérlőt és az elemekben mindig legyen elég töltöttség.

Ha azt érzékeli, hogy már nehézkesen működik a vezérlés, akkor cserélje ki az áramforrásokat és ne erősebb nyomkodással próbálkozzon, mert a kapunyitó távirányító a legrosszabb pillanatban hagyhatja cserben! Amennyiben pedig elveszítené, akkor mindenképpen gyári termékkel pótolja, mert az utángyártott változatok nem biztosítanak olyan magas szintű működést, mint az előbbiek.

Ugyanakkor tudnia kell, hogy ma már a kapunyitó telefon is lehet, amit kevesebb eséllyel fog elhagyni vagy elfelejteni feltölteni. Ez esetben egy megfelelő applikáció segítségével irányíthatja a garázskapu működését és még adatokat is kérhet le általa. Például, az otthonától távol is ellenőrizheti, hogy figyelmesen járt el, amikor elindult, ami nagy könnyebbséget jelent, ha elő szokott fordulni, hogy azért aggódik, mindent bezárt-e maga után.

A kapunyitó telefon GSM, WIFI és Bluetooh segítségével is csatlakoztatható a rendszerhez, így a készülék képességeihez mérten, illetve az igényeinek megfelelően választhatja ki, hogy miként szeretné megoldani a vezérlést. Az ezek közötti különbséget, előnyöket és hátrányokat megismerheti a Door System weboldalán, ahol több kapunyitó telefon megoldást is megtekinthet.