Gurulós táskával utazni jó

Gurulós táska

Utazni általában mindenki szeret, de cipekedni senki sem. A gurulós táska kiváló útitárs hosszabb és rövidebb útra egyaránt.

Bizonyára mindenki emlékszik a régi, klasszikus bőröndökre, amelyeknek a fogása sem volt túl jó, alaposan megpakolva pedig szinte lehetetlen volt megmozdítani. A kihúzható karral ellátott típussal viszont élmény utazni, pehelykönnyű súlyának és apró kerekeinek köszönhetően, eszünkbe sem jut a cipekedés. Az anditaska.hu webáruházban megvásárolható gurulós táska fazonok nemcsak roppant kényelmesek, de még nagyon mutatósak is. Számos színű és mintájú darabok között válogathatunk, rendelhetünk lovast, pillangóst, de akár pöttyöst is. A kézitáska szintén fel van szerelve poggyászkerekekkel és alumínium karral, így ennek a szállítása is gyerekjáték.

A másik praktikus gurulós táska a hátizsák, ami rendkívül tágas belső térrel és remek kialakítású zsebekkel, rekeszekkel van ellátva. A bélelt hátoldal és a vállszíjak kényelmes hordozást biztosítanak. Válassza ki most a megfelelő társat az utazáshoz!