Gluténmentes liszt a vasárnapi ebédhez

Gluténmentes liszt
Gluténmentes liszt

Komolyan fel tudja bolygatni egy család életét, ha valamelyik tagjáról kiderül, hogy allergiában szenved. A glutén elsősorban a gabonában lévő sikérben található meg, ezért a betegnek sokféle étel fogyasztásától kell tartózkodnia.

A gluténmentes liszt viszont új távlatokat nyithat meg a család számára, hiszen ennek az anyagnak az alkalmazásával többé nem lesz kérdéses, hogyan történjen a főzelékek és rántások behabarása, illetve miként legyen bepanírozva a hús.

A gluténmentes liszt egyes fajtái a kenyérsütéshez is alkalmazhatóak, ezért igény esetén a családtagok süthetnek pár cipót is. A terméknek köszönhetően, végre újra ugyanazt ehet minden családtag és vasárnap nem kell a háziasszonyoknak többféle dolgot is főzniük az egészséges, illetve beteg családtagok számára.

Persze a gluténmentes liszt azok is ajánlott, akik nem érzékenyek a gabonában lévő sikérre. Elképzelhető, hogy a rendszeres fogyasztás mellett, jobban fogják érezni magukat az egészséges családtagok is. Rendeljen és készítsen egészséges fogásokat!